India in 1 week
We zien veel van jullie reacties pas nu; wat geweldig om te lezen; bedankt!
En nu (na een aantal dagen weer terug in Delhi) eindelijkeven tijd om een eerste update op onze site te schrijven. Eerder kwamen weernog niet aan toe door weinig internet-mogelijkheden en ons behoorlijk volle programma. We hadden maar een weekje; en daarin hebben we geprobeerd zoveel mogelijk India mee te pikken. Uiteindelijk konden we natuurlijk nog maar een klein - maar wel prachtig - deel van het land zien: Rajasthan.
Een greep uit wat we hebben gezien : veel forten, paleizen, kleine historische plaatjes (Mandawa), volledig uit de voegen gebarsten miljoenensteden (Jaipur), tempels, moskeeën, kamelen, apen, ratten, olifanten en vooral (veel en kleurrijke) mensen. En dat in een krappe 6 dagen!
Een paar bijzondere indrukken op een rij:
- onzechauffeur die op de autoweg even stopt omdat er een kat oversteekt. Dit brengt ongeluk voor de eerstvolgendedie langskomt(dan maar liever een volle schoolbus voor laten gaan, logisch...)
- een guest house als uit een 1001-nacht-sprookje in Mandawa
- een riksjarijder die niet uitgepraat raakt over de vogelpopulatie in het national park in Bharatpur
- restaurants op goed geluk gekozen die verrassend heerlijk eten serveren
- New Delhi: wateenmensen (12.8 miljoen)!
- spookrijders op de snelweg: fietsen, kamelen, auto's, vrachtwagens, tractoren, ezelwagens. 'No problem, this is India'..
- meest indrukwekkend: de Galta-tempel (monkey-tempel) bij Jaipuren tja, toch ook de Taj Mahal.
Kortom: verbazen en genieten hier... zie de foto's.
Ons weekje India zit er bijna op. Nog één dag Delhi en dan overmorgen vliegen naar ons volgende doel: Nepal! We verheugen ons erop.We hopen snel weer te schrijven.
Groetjes van ons!
Zie het al, er is maar weinig te beleven in jullie eerste week.;-)
Super om te lezen en te zien dat jullie het al heerlijk naar jullie zin hebben. Jaloers? Beetje! Mooie foto's, jullie zijn een mooi stel samen. We kunnen niet wachten op het volgend verslag en foto's.
Veel plezier nog en genieten.
René
Wat een mooie foto's zeg...heekl wat te beleven en te zien daaro...en fijn dat jullie het ook zo mooi hebben beleefd. Nu op naar Nepal....veel plezier en ook daar weer lekker genieten van alles wat komen gaat!!!
Groetjes uit Hoogeveen
Saaaaai hoor jullie reis tot nu toe.....
Haha nee hoor, ziet er geweldig uit!
En jullie ook zo verliefd!!
Wij genieten mee
Ga zo door
Kussie van (schone)zussie
He, lekker hoor. Mooie plaatjes, fijne verhalen. En dan is er zomaar een week voorbij. Veel plezier in Nepal! Laterzzzzz.
Wat een prachtige gebouwen en... heerlijk weer. Wat bijzonder die heel andere cultuur. Volgens mij genieten jullie enorm. Groetjes!
Sodeju... wat een ouwe troep allemaal joh... nergens zo'n fijne Vinex-wijk... tegenvaller zeker, haha!
Gunst... wat een gave beelden en vast nog geweldigere belevingen... best beetje jaloers... geniet ervan toppertjes!!
X!
uhhh mijn eerste vraag is eigenlijk Zijn jullie al zwaar ... ziek geweest. Laat ik het maar netjes houden. Aan de race is ook zo wat.
Oeps, nu type ik het nog... ;-)
Maar blijkbaar hebben jullie India helemaal heelhuids overleefd. perfect!
Moet jullie fotos nog even bekijken, ga ik zo doen.
Enjoy verder!
Groetjes Janneke
Woow! Wat hebben jullie veel gedaan! Ik kom veel bekende foto's tegen;). Ik kom net uit Jaipur en ga morgen de Taj Mahal bezoeken. Ik had nog wel gesmst, maar weet niet zeker of die goed ontvangen is. Dat gaat soms niet helemaal goed. (ongeruste moeder enzo ;))
Heel veel plezier verder op jullie reis!
xx
Hoi Susan en Hans, prachtige foto' s! Fijn te lezen dat het goed met jullie gaat. De contrasten in India zijn wel erg groot, prachtige paleizen, Taj Mahal, volgende foto een vrachtkameel met oplegger die door een ehh tamelijk rommelige straat sjokt. We zijn benieuwd naar jullie avonturen in Nepal. Blijf schrijven en fotograferen! Moie oet Langel
Hee leuk stel,
Mooie foto's. Vooral die kameel in de sloppenwijk. Inmiddels op jullie tweede bestemming aangekomen. Niet te hard vrijwillig werken daar hoor, jullie zijn 'op sabbatical', weet je nog? Veel plezier daar en groet'n oet Erm.
Hé Suusje, gezellig dat je even langs kwam vannacht. Wel onhandig dat je iets vergeten was mee te nemen op reis. Maar altijd handig om dat dan even op te komen halen. Doen we nog eens, goed?
tuut!
Goeidag luu mooie fotos en ook mooi weer zo te zien , beter als in nederland kikkerland , nou luu prettige vacantie mooie fotos maken en van het weer en de landen en cultuur genieten groeten Eppie S.C.A .